ATF Vve Beheer
Colijnplein 18D
2555 HA Den Haag
 

Beveiligen van uw woning

De gemakkelijkste manier van inbreken gaat nog altijd via de voordeur of achterdeur. Optimale beveiliging van de voordeur is daarom belangrijk.

Het is niet alleen de voordeur zelf maar met name de manier van afsluiten van de voordeur die zorgt voor een juiste beveiliging.

Inbrekers maken tegenwoordig gebruik van apparatuur die is voorbehouden aan slotenmakers waarmee het slot in zijn geheel uit de deur wordt getrokken met een pulley (15 Kn).

Er wordt een gat geboord in het slot waarin een schroef wordt gedraaid. Over de schroef wordt de pulley geplaatst die de cilinder uit de deur trekt. En de inbreker is in 51 sec uw woning binnen. Kijk naar dit filmpje:

Steeds vaker wordt op deze manier ingebroken via onze voordeur.

Een zogenaamd trekvrij voordeurslot met trekvrij beslag is daarom een must Meerpunts sloten zijn zeker aan te bevelen maar geven geen optimale garantie omdat deze dikwijls door hetzelfde slot (cilinder) worden bediend. Een trekvrij beslag heeft aan de binnenkant een gehard stalen plaat en is de eerste logische stap naar een optimale beveiliging van uw voordeurslot.

Zowel de Politie als Brandweer adviseren uitgebreid over methoden om uw huis optimaal te beveiligen in de voorlichtingsbrochure “BeveiligingsWijzer”. (zie PDF)