ATF Vve Beheer
Colijnplein 18D
2555 HA Den Haag
 

Uw gevel gratis graffitivrij

Last van graffiti, posters of stickers op de gevel van uw huis? De gemeente biedt nu een gratis schoonmaakregeling aan.

De regeling is bedoeld voor eigenaren van koopwoningen. Ook als u een pand huurt of beheert van een particuliere eigenaar kunt u gebruik maken van de regeling. Als u een huis huurt van een corporatie meldt u vervuiling direct aan hen, Zij verzorgen namelijk zelf de reiniging van hun panden.

Gratis schoonmaakservice

De schoonmaakservice van de gemeente bestaat sinds 2008 en is sinds dit jaar gratis. Dankzij de regeling is er steeds minder graffiti te zien in Den Haag. Inmiddels doen eigenaren van zo'n 5000 panden mee. Een mooi voorbeeld is de schoonmaak in de Vruchtenbuurt. De bewonersorganisatie helpt actief mee met het werven van deelnemers. Huiseigenaren die meedoen melden zelf en snel. Hierdoor krijgt graffiti in de Vruchtenbuurt geen kans. De echte graffiti-artiest kan terecht op legale oefenlocaties in Laak, Haagse Hout, Centrum en Escamp. Deze locaties zorgen er voor dat er elders in de stad minder graffiti wordt aangebracht.

Inschrijven

Via www.denhaag.nl kunt u zich inschrijven voor de gratis schoonmeakregeling. Hiermee geeft u toestemming om de bekladding op uw pand te laten schoonmaken. Zonder uw schrifteliike toestemming kunnen de graffiti of posters niet worden verwijderd. Nadat u bent ingeschreven kunt u gratis gebruikmaken van de schoonmaakdienst. Graffiti, posters en stickers worden in principe binnen vijf werkdagen na melding verwijderd. Het schoonmaken wordt altijd gedaan door een professioneel en gekwalificeerd schoonmaakbedrijf.

Meer info:
www.denhaag.nl/graffiti
(070) 353 4605